Lise-Pagh-Icons-ALT

ALT ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK

En vidunderlig, blid og nænsom dybdemassage på bindevæv og muskler i ansigt, hovedbund, hals, nakke og skulder.

Blodcirkulationen bliver stimuleret, muskler og bindevæv afspændes og aktiveres, som giver vævet øget elasticitet. Derved kan rynker mildnes og ansigtets symmetri og mimik kan genoprettes. A.L.T handler om en skønhed der kommer indefra. Når ansigtet er afspændt ”lever” det, og vi signaler energi og vitalitet. Behandlingen hjælper til et mere afslappet, åbent og imødekommende ansigt.

En A.L.T behandling kan have stor effekt på stress, migræne, hovedpine, bid- og bihuleproblematikker, stemmeproblemer, tinnitus, trigeminusneuralgi, ansigtslammelser, næseproblematikker og meget andet og kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer.

Et helt A.L.T forløb omfatter 6 behandlinger, hvor man arbejder med hele området på ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldere. Mange oplever, at ansigtet løftes og udstråler energi og man føler ofte velbehag i resten af kroppen.

Det er også muligt at få A.L.T en eller flere gange, hvor der arbejdes med et udvalgt område, f.eks. mundvige, øjne, kæbekant eller andre områder 

ALT ansigtsløftningsteknik er udviklet af Stanley Rosenberg og Trine Rosenberg i 1980´erne.

Artikler om ALT ​ansigtsløftningsteknik