Bindevævsmassage

Effektiv og blid behandling

​Lider du af muskelspændinger, hovedpine eller vejrtrækningsproblemer? Så kan bindevævsmassage være den rette behandling for dig. Hos Lise Pagh Kropsterapi tilbydes bindevævsbehandling, som både er blid og effektiv.

Jeg er en erfaren og veluddannet terapeut, som kan tilbyde dig den professionelle behandling, som du har brug for. Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan tale grundigt om din problematik.

Min klinik er beliggende i Silkeborg, hvor kunder fra Herning, Viborg og andre omkringliggende byer er meget velkomne.

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en fantastisk effektiv og meget blid behandling, som indgår i alle behandlinger her på klinikken. Med lette, præcise tryk er det muligt at arbejde i dybden af kroppen og derved effektivt afspænde store og dybe områder og komme gamle skader og stramt arvæv til livs. Der behandles på bindevævslinjer, musklernes triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianbaner m.m.

Den nyeste forskning viser, at spændingerne ikke sidder i musklerne, men i det fascia, som udgør 50 % af vores kropsvægt, og som alle vores muskler, knogler, organer og nerver er omgivet af.

Bindevævsbehandling kan være effektiv til mange former for arvævsproblematikker, vejrtrækningsproblemer, muskelspændinger, stivhed, nakke-, ryg- og lændesmerter, hovedpine, problemer i bevægelsesapparatet, ledsmerter og dårlig kropsholdning.

Jeg tilbyder desuden bindevævsmassagekursus, hvis du kunne tænke dig at lære mere om den effektive behandlingsform.

Kontakt mig for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om massage af bindevæv, og hvilken forskel behandlingen kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 95 06 50 eller på e-mail klinik@lisepagh.dk.

Ønsker du at modtager kurser indenfor bindevævsbehandling? Jeg er medejer at skolen institut for Kropsterapi, hvor jeg underviser i bindevævskurser. Er du interesseret kan du læse mere her