Lise-Pagh-Icons-Child

BØRN

Tryg og omsorgsfuld behandling til spædbørn, babyer og større børn

At behandle børn er altid en stor glæde og gennem årerne, har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe mange spædbørn, babyer og større børn. Børn reagerer ofte positivt på behandlingen og mange børn finder endda ro, til at falde i søvn under behandlingen, da teknikkerne er blide, nænsomme og meget beroligende.

Jeg har god erfaring med at hjælpe børn med forskellige udfordringer, herunder søvnproblemer, maveproblemer, kæbe- og øreproblemer, talevanskeligheder, spisesituationer fx refluks, favorit side og deraf følgende skæve kranie og fladt baghoved, kolik, uro, koncentrationsbesvær, hovedpine og generel afspænding af kroppen. Mange vælger at komme kort efter fødslen for at få et ”check” af deres nyfødte baby.
Behandlingen har også vist sig at have en god effekt på større børn, der oplever angst, uro, stress, koncentrationsbesvær med mere.

Trygge rammer for Børn:
Jeg tilstræber altid at tilpasse behandlingen efter barnets præmisser, så det bliver en positiv oplevelse for både barnet og den voksne. Små børn kan, ved behov, sidde eller ligge ved den voksne, få flaske, ammes, få læst en bog, lytte til musik eller lign. under behandlingen.

For at skabe mest mulige ro, anbefales at der kun er én voksen til stede under behandlingen og ingen søskende. Ring eller skriv gerne hvis du ønsker at høre, om behandlingen kan hjælpe dit barn.

Du kan læse mere om behandling til børn ved at klikke her!