Kranio Sakral Terapi (KST)

Kranio Sakral Terapi er en meget blid, behagelig og effektiv terapiform, som består af lette tryk på bestemte steder på hovedet, nakke, rygsøjle og korsben.

Behandlingen har sit navn efter Kranio-Sakral systemet, som består af knoglerne i kraniet, rygsøjlen, korsbenet, membranerne der holder hjernen på plads og cerebrospinalvæsken.​

​​​En KST-behandling har til formål at frigøre evt. spændinger i knoglernes led, afspænde membranerne og forbedre hjernevæskens og blodets cirkulation.

Problemer i kranio-sakral systemet kan stamme fra fødslen, en ulykke, et fysisk slag/fald på hovedet, ryggen eller korsbenet. Problemer kan også komme gradvist fra dårlig kropsholdning eller vedvarende fysisk/psykisk stress.

Kranio-Sakral-Terapi er kendt for at hjælpe en lang række symptomer såsom: Stress, depression, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, migræne, hovedpine, kæbespændinger, problemer

i hormonsystemet, piskesmæld og hjernerystelse.

Kranio-Sakral-Terapi blev opfundet af en amerikansk læge, William Sutherland i 1928 og blev derefter en del af den ostepatiske lægeuddannelse. Siden 1980 er uddannelsen blevet tilgængelig for andre end læger, og er i dag en meget hurtigvoksende kropsterapiform.

Nysgerrig?​

Har du spørgsmål, så ring gerne på telefon 20 95 06 50. Eller send en besked og jeg vil hurtigst muligt vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lise Pagh

Sundhedsklinikken

Vestergade 45B, 8600 Silkeborg

- Navigation med Google Maps

Ring til klinikken: 2095 0650

Behandlingerne varetages af professionel, erfaren og veluddannet terapeut. RAB godkendt hos Sundhedsstyrelsen, samt eksamineret.


Behandlingsmetoderne, har alle en meget blid tilgang til kroppen.