ALT Ansigtsløftningsteknik®

En vidunderlig, blid og nænsom dybdemassage på bindevæv og muskler i ansigt, hovedbund, hals, nakke og skulder. Blodcirkulationen bliver stimuleret, og muskler og bindevæv afspændes og derved mildnes rynker og ansigtets symmetri genoprettes. ALT handler om skønhed, en skønhed der kommer indefra. Når ansigtet er afspændt ”lever” det, og vi signaler energi og vitalitet. Det har en positiv effekt på ikke bare os selv, men i høj grad også vores omgivelser.

ALT er også godt ved: ansigtslammelser, kæbe- spændinger, dårlig bidfunktion, nakkesmerter, hovedpine/migræne, svimmelhed, stress m.m. samt kan det have en gavnlig effekt på tinnitus.

Et helt ALT forløb omfatter 6 behandlinger. Her kommer man hele vejen rundt, og man oplever at ansigtet løftes og udstråler energi og man føler ofte velbehag i resten af kroppen. Det er også muligt at få ALT en eller flere gange, hvor der arbejdes med et udvalgt område, f.eks. mundvige, øjne, kæbekant m.m.

Er du interesseret i at blive ALT terapeut?

Jeg underviser i ALT uddannelsen i Viborg. Læs mere på INSTITUT FOR KROPSTERAPI.

alt logo

Nysgerrig?​

Har du spørgsmål, så ring gerne på telefon 20 95 06 50. Eller send en besked og jeg vil hurtigst muligt vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lise Pagh

Sundhedsklinikken

Vestergade 45B, 8600 Silkeborg

- Navigation med Google Maps

Ring til klinikken: 2095 0650

Behandlingerne varetages af professionel, erfaren og veluddannet terapeut. RAB godkendt hos Sundhedsstyrelsen, samt eksamineret.


Behandlingsmetoderne, har alle en meget blid tilgang til kroppen.