Kranio Sakral Terapi


Kranio Sakral Terapi (KST)


Kranio Sakral Terapi er en meget blid, behagelig og effektiv terapiform, som består af lette 5 grams tryk på bestemte steder på hovedet, nakke, rygsøjle og korsben. Behandlingen har sit navn efter Kranio-Sakral systemet, som består af knoglerne i kraniet, rygsøjlen, korsbenet, membranerne der holder hjernen på plads og cerebrospinalvæsken.


En KST-behandling har til formål at frigøre evt. spændinger i knoglernes led, afspænde membranerne og forbedre hjernevæskens og blodets cirkulation.


Problemer i kranio-sakral systemet kan stamme fra fødslen, en ulykke, et fysisk slag/fald på hovedet, ryggen eller korsbenet. Problemer kan også komme gradvist fra dårlig kropsholdning eller vedvarende fysisk/psykisk stress.


Kranio-Sakral-Terapi er kendt for at hjælpe en lang række symptomer såsom: Stress, depression, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, migræne, hovedpine, kæbespændinger, problemer

i hormonsystemet, søvnproblemer, piskesmæld.


Kranio-Sakral-Terapi blev opfundet af en amerikansk læge, William Sutherland i 1928 og blev derefter en del af den ostepatiske lægeuddannelse. Siden 1980 er uddannelsen blevet tilgængelig for andre end læger, og er i dag en meget hurtigvoksende kropsterapiform.
"Frigør spændinger i knoglernes led"

Lise Pagh Kropsterapi 

Sundhedsklinikken, Vestergade 45B, 8600 Silkeborg                       Tlf. 2095 0650 - www.lisepagh.dk